Termál Kemping Apartmanházak

Baranya megye - Harkány  |  Szállás

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 7815 Harkány, Bajcsy- Zsilinszky u. 6. 
Telefon: +3672580965
E-mail: reservation@campingharkany.hu/
Facebook

http://campingharkany.hu  
 

A kutyabarát Termál Kemping Apartmanházak várja vendégeit a harkányi gyógyfürdő közvetlen szomszédságában!

Szálláshely kínálatunk: új építésű apartmanok 2-6 fő részére, hotelszobák, apartmanházak, "Retro" ifjúsági szálláshelyek. A képek magukért beszélnek!

A kemping gondosan megőrzött ősfás-ligetes részén lakóparkot idéző apartmanokat-bungalókat, a „retró szakaszban” pedig gyerekcsoportok, fiatalos baráti társaságok számára vonzó, olcsó szálláshelyeket kínálunk – nem is beszélve a „klasszikus szolgáltatásokról” a sátor- és lakóautó-helyekről, amelyeket a legkényesebb igényeket is kielégítő színvonalon alakítottunk ki. Ugyanez mondható el a kemping vizesblokkjairól és szolgáltató egységeiről is: a 21. század elvárásainak megfelelően akadálymentes területtel várjuk a mozgáskorlátozott vendégeinket és külön WC-blokkal a kisgyermekkel érkező társaságokat. Családbarát megoldásaink közé tartozik az elkülönített gyermekpelenkázó biztosítása is.A Termál Kemping Apartmanházak vendégei a szomszédos Dráva Hotel**** wellness-részlegét kedvezményes áron használhatják.

A harkányi gyógyfürdő és a villány-siklósi borvidék szomszédságában elterülő Termál Kemping Apartmanházak Harkány egész évben, folyamatos akciókkal várja a Dél-Dunántúlra látogató külföldi és hazai vendégeket, különös tekintettel a családokra és a „karaván-mozgalom” rajongóira!

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Illango Desszertlak

Illango Desszertlak

Orthovet Állatorvosi Rendelő

Orthovet Állatorvosi Rendelő

Soproni Parkerdő

Soproni Parkerdő

Mester Bike Kávézó

Mester Bike Kávézó