Kaktusz Villa

Zala megye - Hévíz  |  Szállás

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 8380 Hévíz, Attila u. 116.
Telefon: +3683 340 922
E-mail: kaktusz.heviz@gmail.com
Facebook

http://www.kaktuszvillaheviz.hu  
 

Hévízen, egy különleges hangulatú apartmanház várja Önt pihenésre, gyógyulásra, kikapcsolódásra. A hévízi Kaktusz Villa mediterrán stílusú, nyugalmat biztosító kertje a vendégek legkedveltebb pihenőhelye. Zöld és színes virágok és természetesen selymes és szépséges kaktuszok diszítik a kutyabarát apartmanházat.

A hévízi Kaktusz Villa a sétálóutcától 900 m-re található, kellemes sétával érhető el a tófürdő is. Egész évben várjuk kedves vendégeinket akár egy rövidebb, akár egy hosszabb pihenésre Hévízre, a hévízi-tó hazájába.

Szolgáltatásainkkal az aktív és passzív pihenésre vágyók igényeit egyaránt szeretnénk kielégíteni. Azok, akik nem a szállodai hangulatot kedvelik, hanem inkább a kisebb, családias környezetet választják pihenésük céljából, számunkra ideális megoldást kínálunk.

Vendégeink visszatérnek hozzánk, mert...

  • bőséges reggelivel kedveskedünk számukra
  • szeretik, hogy akár minden alkalommal más-más típusú apartmanban lakhatnak
  • nyugalmas és csendes a környék
  • szép kert tartozik a szálláshoz
  • gyógyszolgáltatások és a hévízi – tó gyógyító hatása is igénybe vehető a tradicionális hévízi gyógykúra alkalmával
  • ha aktívan szeretnék a napot eltölteni, akkor kerékpárokat biztosítunk részükre, sőt egy tájékoztatót is, amiben a környékbeli kerékpárutaktalálhatóak
  • wellness szolgáltatások közül kiváló masszázsokat ajánljunk
  • családias hangulatban várjuk őket és ellátjuk őket minden hasznos információval, hogy a Hévíz és környékbeli látnivalók és hévízi programok se maradjanak ki a repertoárból
  • szezononként kedvező csomagokkal, akciós ajánlatok várják a vendégeket, törzsvendégeinket kitüntetett figyelemmel fogadjuk

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

DiVino Kecskemét

DiVino Kecskemét

Szabadtéri Néprajzi Múzeum

Szabadtéri Néprajzi Múzeum

StreetPub

StreetPub

Átrium Film - Színház

Átrium Film - Színház