Szent Orbán Panzió

Zala megye - Zalakaros  |  Szállás

A Kutyabarát.hu ajánlásával Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 8749. Zalakaros Szent Orbán út 12.
Telefon: +3630 5603476
E-mail: info@karosinfo.hu
 

http://szentorban.com/kutyabarat-szallas/  
 

A Szent Orbán Panzió és Borozó - Étterem nagy szeretettel várja a négylábú, jól nevelt kedvencekkel érkezőket. Nem csak Ön és családja, hanem házi kedvence számára is tökéletes helyszín a közös pihenéshez, mert kutyás vendégekre specializálódtunk. Kutyabarát panzió lévén a család kedvencét is elhelyezzük, és extra szolgáltatásokkal várjuk.


Panzió / Vendégház kategória

Kutyabarát.hu különdíj

 

A panzió bizonyos apartmanjai kutyabarát módon 2 vagy 4 főre kerültek kialakításra. Olyan földszinti lakrészeket találhatnak itt a  vendégek, amelyek közvetlen kertkapcsolattal, zárt terasszal rendelkeznek.

1 vagy 2 négylábú kedvencek pihenhetnek a gazdikkal együtt a kényelemes kialakított apartmanokban vagy kutyaplédes fekhelyen fedett, korláttal, kisajtóval zárt tágas teraszon (mint egy kennel). Kültéri boxot is tudunk biztosítani azoknak a kutyusoknak, akik otthon sincsenek hozzászokva, hogy a lakásban/házban pihenjenek. Az apartman szépen berendezett, gyönyörű, tiszta, nem látszik rajt, hogy ott valaha járt volna kutya. Az apartmanban járólap és parketa található, így a padlózatát könnyű tisztán tartani. Nem csak kistestű szoba ebek, de nagytestű rokonaik is kényelmesen elférnek itt.

A Szent Orbán Panzió és Borozó - Étterem idilli környezetben található igazi kutyaparadicsom:

A panzió az erdő szélén található, hatalmas zöldterületek vannak, ahonnan a környező erdőkben és napfényes tisztásokon, mezőkön, így ez ideális hely kutyával érkező vendégek számára. A kutyák számára létfontosságú a séta, mozgás, játék: erre a panzió környékén hatalmas tér nyílik.

A környéken számtalan gyönyörű felfedezésre váró  kutyabarát kirándulóhely, és kimondottan kutyás túrákhoz összeállított útvonalak
hívogatják az aktív pihenésre vágyó két- és négylábú vendégeket, szabadon sétáltatási lehetőséggel, ahová magukkal vihetik kedvenceiket.

A nagy kert is elegendő mozgásteret biztosít, így boldogan futkoshatnak a gazdival. Egy kiadós séta után a gazdi is felfrissülhet, és nem csak a gazdik érzik jól magukat. A panzió tulajdonosai kutyabarátok, nekünk is van saját kutyánk, így mi is imádják simogatni őket! A kutyákat mindenhova vihetik magukkal a panzió területén, még az étterembe is. Itt a pincérek kis tálban mindig hoznak vizet a
kutyának, kérés és természetesen térítés nélkül. A közelben megbízható állatorvos és kutyakozmetika is található.

Házi kedvenceket az alábbi szolgáltatásokkal kényeztetjük:

- apró meglepetés, ajándék a négylábú kedvenceket érkezéskor üdvözlő jutalomfalat,
- etető- és itatótálat valamint
- a szobában vagy a fedett, körbezárt teraszon fekhelyet, takarót,
kutyaplédet biztosítunk.
- pihenésük idejére, kutyajátékokat, a kirándulásokhoz itatókulacsot,
illetve kullancscsipeszt adunk.
- a panzióhoz nagy kert és edzőhely tartozik.
- kutyazuhany
- négylábú vendégeket a szállás egész területén, és az étteremben is
szívesen látjuk. A borozóban-étteremben a kutyás gazdák együtt
étkezhetnek kedvencükkel.

Egyszóval ez a hely egy igazi „Kutyás Paradicsom“

2 illetve 3 ágyas apartmanjainkban 10-13 vendéget tudunk egyidejűleg fogadni. Minden apartman kopletten felszerelt konyhával, mélyhűtős hűtőszekrénnyel, fürdőszobával, wc-vel, kábel tv csatornákkal rendelkező televízióval van felszerelve. A vendégek pihenését szolgálja még extraként a tágas napsütéses terasz, a szőlőhegyek panorámája, háborítatlan csendje, nyugalma, melyet csak a madárcsicsergés tör meg. Makulátlan tiszta levegő. Romantikus napfelkelte és naplemente, és a romantikához gyertyafényt is biztosítunk.Parkolni ingyenesen lehet közvetlen az apartman mellett.  A panzió egész területén ingyenes WIFI, internet csatlakozási lehetőség áll a vendégek rendelkezésére.

Kedvező árak:

  • 3.500 Ft / fő / apartman / éjszaka
  • pótágy: 2500 Ft / fő / éjszaka
  • félpanzió: 3.400 Ft / fő
  • Kutya: 1.000 Ft/ éj / szoba


Ha nálunk foglal szállást, akkor a zalakarosi fürdő belépőjegyeket akár 10 % kedvezménnyel biztosítjunk Önnek.

Széchenyi pihenőkártyát elfogadunk!

Helyfoglalásért vagy bővebb információért forduljon bizalommal hozzánk!

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Flow Nyelvstúdió

Flow Nyelvstúdió

BAB Specialty Kávézó

BAB Specialty Kávézó

DORKO Flagship Store

DORKO Flagship Store

Cocochoco Hungary

Cocochoco Hungary