Camelot KSE

Somogy megye - Kaposvár  |  Kutyaiskolák

Elérhetőség

Cím: Kaposvár-Toponár, Kaposvári Egyetem területén
Telefon: Fazekas Ágnes: +36-70/258-1420

http://kaposkutya.hu  
 

Kaposváron évek óta folyik kutyakiképzés, azonban hiányzott egy olyan szervezet, akik komolyabban akarnak foglalkozni a kutyás sporttal. 2009-ben egy kaposvári kutyás baráti társaság úgy gondolta, hogy igény lenne rá, hogy legyen egy csapat, akik motiváló erőként, felkészítéssel ösztönzik azokat, akik jobban megismerkednének a sportkutyázással. Ezeknek az álmoknak a megvalósítására hoztuk létre a Camelot Kutyás Sport Egyesületet.

Csapatunkat szakképzett kiképzők alkotják, akik elméleti tudást és gyakorlati eredményeket tudnak felmutatni versenyeken, vizsgákon és kiállításokon egyaránt. A folyamatos fejlődés érdekében szemináriumokra, tanfolyamokra és táborokba járunk. Több kutyaiskolával tartjuk a kapcsolatot, így idegen pályákon könnyedén lehet gyakorolni, és más kiképzői tematikák megismerésére is nagyobb hangsúlyt fektetnünk.Szakszerű felügyelet és kiképzésvezetői hozzáértéssel a hobbi kutyázás és sportkutyázás mellett az agility oktatást és kutyaóvodát valósítottunk meg.
Minden kutyázni vágyó érdkelődőt szeretettel várunk kutyaiskolánkba, hogy minél több jólnevelt kutyus éljen környezetünkben, ezzel is csökkentve a kutyás társadalom iránt megnyilvánuló ellenszenvet a nem kutyások részéről. Nem csak Kaposvárról, hanem Kaposvár környékéről is vannak tagjaink, akiknek az időbeosztásához igyekszünk igazodni.Szerettel várunk minden kutyát; a fajtatiszta kutyák mellett a keverék kutyákat is örömmel fogadjuk. Foglalkozásaink a szaktanácsadástól a sportkutyázásig terjednek, a gazda és a kutya igényéhez és lehetőségeihez mérten. Fontos, hogy ne csak a tanulásról szóljon a nálunk töltött idő, hanem kellemesen eltölthető szabadidővé váljon azonos érdeklődésű emberek között.

(Hatvani Viktória ajánlásával)

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

UX Studio

UX Studio

Mad Dog Cafe Haus

Mad Dog Cafe Haus

Kiskőrössy Halászcsárda

Kiskőrössy Halászcsárda

Apartman Dóra

Apartman Dóra