Mad Dog Cafe Haus

XIII. kerület - Budapest  |  Kávézók

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1138 Budapest, Dunavirág utca 2.
Telefon: +3630 229 1821
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Mad-Dog-Cafe-Haus/428083043959196

http://maddog.hu  

Nyitvatartás

Hét - Pén: 8:00 - 17:00
 

A kávézó élénk színű, a koncepció pedig egyszerű. Végy egy jó kávét egy gyönyörű napfényes helyet, pár kényelmes fotelt, plusz néhány őrült baristát, aki mindent megtesz azért, hogy a kávé valamennyi formában tökéletes legyen.

Ehhez jön még a Don Cortez és Lucky Cap kávé, az Anfim daráló, a saját fejlesztésű kávégép és a lekörözhetetlen elhivatottság. Vitathatatlanul a környék legjobb kávézója. Próbáltad már? Szerintünk állj be a sorba…

"Kutyasétáltatás közben akadtam rá erre a hangulatos helyre, először félénken kérdeztem, bemehetek-e a vérengző Djangoval, aki akkor még egy öthónapos kis Jack Russel volt. Nem csak hogy beengedtek, de hangsúlyozták, hogy a pórázt is nyugodtan vegyem le, őket nem zavarja, akárhová is szaglászik be. Amúgy a vendégek is mindig csodájára járnak ott, így mi, kétlábúak is, és ő is nagyon jól érzi magát ott. Emellett a kínálat is nagyon jó: finom kávé, frissen facsart narancslé, házi sütemények, jó szendvicsek. Jó zene szól, ma láttam az újításukat, a könyvespolcok mellé kihelyezett tabletek kerültek, ahol bárki leülhet netezni." (Szentiványi Zsófi ajánlása)

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Zacc kávé és bistro

Zacc kávé és bistro

Puceráj Kutyakozmetika

Puceráj Kutyakozmetika

Városfal utca kutyafuttató

Városfal utca kutyafuttató

Villa Teleki vendégház

Villa Teleki vendégház