Karma Café & Restaurant

VI. kerület - Budapest  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1063 Budapest, Liszt Ferenc tér 11.
Telefon: (+36-1) 413-6764

www.karmabudapest.com  

Nyitvatartás

Hétfő - Vasárnap 11:00 - 02:00

 

A Karma Cafe & Restaurant nem csak egy Budapesti étterem, hanem lassan már fogalom a fővárosban élőknek. A Liszt Ferenc téren gyönyörű panoráma és hatalmas terasz teszi igazán tökéletessé az éttermek hangulatát baráti vagy üzleti ebédekhez, romantikus vacsorákhoz. Este 6 óra után gyertyák világítják meg a misztikus belső teret, amely kiemeli igazi varázsát az eredeti keleti enteriőrnek.

A tradicionális indiai ételek mellett a modern konyhaművészet is jelen van az étlapon, így, akik nem rajonganak a fűszeres keleti ízekért, ők is megtalálják a kedvükre valót. A nyugalmat és csendet keresőknek több, mint ötven féle tea- és kávékülönlegesség teszi még kellemesebbé az étkezések utáni beszélgetést a Budapesti belváros szívében, a Karmában.

(Montskó Kinga ajánlása)
 

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Buksi Kisállatfarm

Buksi Kisállatfarm

Szépalma-Porva-Borzavár környéki erdők

Szépalma-Porva-Borzavár környéki erdők

Káli Gourmet Bistro, Delicatesse

Káli Gourmet Bistro, Delicatesse

Fressnapf Hungária Kft.

Fressnapf Hungária Kft.