Panificio il Basilico

Pest megye - Szentendre  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 2000 Szentendre, János u. 2. (Bükkös part és János utca sarkán)
Telefon: +36 30 186 0299
E-mail: szentendre.panificio@gmail.com
Facebook

 

Nyitvatartás

Pékség: H-P 7-19 Szo: 8-14 V: zárva

Étterem: H: szünnap K-V 11-22

 

Ahol a kemencék melege és a mediterrán fűszerek illata még a hétfő reggeleket is jobbá teszi – ez a Panificio il Basilico. Az olasz területen tanultakat először Budapestre hozta Szabi, a pékség lelke és szíve, hogy aztán mennyei pékáruval lássa el a kutyabarát üzleteiben a városlakókat, hiszen maga is büszke gazdája egy sárga labradornak. Aztán 2016 végén  tovább ment Szentendrére…

A Panificio il Basilico legújabb péksége és étterme a Bükkös-patak partján kapott helyet. 

A fa polcokon igényesen sorakoznak a frissen készült cipók és kenyerek, mialatt az autentikus olasz pizzák egy professzionális sütőben készülnek a “látványkonyhában”.

Kutyás kirándulás előtt, vagy után ugorjatok be és vegyetek magatokhoz valamilyen illatos péksütit vagy hagyjátok magatokat elcsábítani és maradjatok egy kicsit a teraszon, hogy a friss levegőn kérjétek ki a reggelit, az ebédet vagy akár egy korsó kézműves sört! A négylábú kísérőknek pedig a pékségben és étteremben mindig friss vízzel és finom jutalom falatkákkal kedveskedünk.

Szeretettel várjuk kutyás vendégeinket! 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

California Coffee Company - Szent István tér - Bazilika

California Coffee Company - Szent István tér - Bazilika

Óbudai Kulturális Központ Békásmegyeri Közösségi Háza

Óbudai Kulturális Központ Békásmegyeri Közösségi Háza

Spíler

Spíler

Kolette bistro

Kolette bistro